SFK GRIPEN

2014-03-09 - Utfärd till Klagshamn

Den 9 mars hade vi kustfiskeutfärd på programmet och länge såg det ut som om vi bara skulle bli 3 st men det stärktes upp med ytterligare 2. Även ett par ifrån SFK Spinnaren slöt upp och vi hade en trevlig dag i Klagshamn. Att det blev Klaghamn och inte Ålabodarna som först hade annonserats ut var p g a vädret, på badsidan i Klagshamn kunde vi fiska relativt lugnt. Jag och Ernst vadade och Ernst förgick med gott exempel och hade flytväst, att trilla och fylla vadarna med vatten kan få katastrofala följder men har man flytväst har man ökat på sina chanser att man kan få fiska fler ggr.

 

Tyvärr så var inte fisken hemma eller så stod de på surfsidan där man inte kunde stå och fiska och kunde lugnt gotta sig på märlor och annat gott utan störande fiskare. Ernst var den enda som hade haft något på en liten stund.

 

Efter ett par timmar så kände vi att hungern började göra sig på tal så grillkolen åkte fram och grillen tändes, Göran fick inviga sin fina portabla grill :-)

Vi hade bjudit in killarna ifrån Spinnaren att delta i vår grillning och Lasse hade även tagit med sig kryddstarka korvar.